• Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • YouTube - círculo blanco

Neixo a l’Empordà el 1989, nét de músic de cobla, tinc el meu primer contacte amb la bateria als 14 anys amb Toni Gadea a l’Escola de música del meu poble, Palafrugell. Més endavant, és el pianista Lluis Escuadra qui m’inicia en el món del jazz: descobreixo llavors quelcom apassionant que m’encurioseix encara avui dia.

 

Al 2010 decideixo traslladar-me de Girona (on estudiava arquitectura a la UdG) a Barcelona per formar-me al Taller de Músics. Serà en aquest darrer centre on obtindré el títol de Grau Superior en Interpretació de música jazz i moderna amb la bateria. Al 2016 accedeixo a cursar “Barcelona Jazz Màster” a l’Esmuc, el qual finalitza l'estiu del 2018 amb la gravació de música pròpia musicant poemes de Màrius Torres. Actualment combino la pedagogia (a l'OAM Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols i a l’Escola de Música de Maçanet de la Selva) amb l’activitat professional en escenaris (principalment amb grups de jazz).

 

He estudiat amb: Marc Miralta, Ramón Angel, Xavi Maureta, Jo Krause, David Xirgu, Gabriel Amargant, Joan Moné, David Pastor, David Mengual, César Martínez, Vicens Martin, Lluís Vidal, Lluís Verges, Joan Amargós, Vicens Solsona...