• Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • YouTube - círculo blanco

Neixo a l’Empordà el 1989, nét de músic de cobla, tinc el meu primer contacte amb la bateria als 14 anys amb Toni Gadea a l’Escola de música del meu poble, Palafrugell. Més endavant, és el pianista Lluis Escuadra qui m’inicia en el món del jazz: descobreixo llavors quelcom apassionant que m’encurioseix encara avui dia.

 

Al 2010 decideixo traslladar-me de Girona (on estudiava arquitectura a la UdG) a Barcelona per formar-me al Taller de Músics. Serà en aquest darrer centre on obtindré el títol de Grau Superior en Interpretació de música jazz i moderna amb la bateria. Al 2016 accedeixo a cursar “Barcelona Jazz Màster” a l’Esmuc, el qual finalitza l'estiu del 2018 amb la gravació de música pròpia musicant poemes de Màrius Torres. Actualment combino la pedagogia (al Conservatori l’Energia de Palafrugell i a l’Escola de Música de Maçanet de la Selva), l’estudi de Grau Professional de piano i l’activitat professional en escenaris (principalment amb grups de jazz).

 

He estudiat amb: Marc Miralta, Ramón Angel, Xavi Maureta, Jo Krause, David Xirgu, Gabriel Amargant, Joan Moné, David Pastor, David Mengual, César Martínez, Vicens Martin, Lluís Vidal, Lluís Verges, Joan Amargós, Vicens Solsona...

Jordi Morell bateria i pedagog