top of page

Jordi Morell

Bateria & Vibrafonista

  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
IMG_0589.jpg

Neixo a l’Empordà el 1989, nét de músic de cobla, tinc el meu primer contacte amb la bateria als 14 anys amb Toni Gadea a l’Escola de música del meu poble, Palafrugell. Més endavant, és el pianista Lluís Escuadra qui m’inicia en el món del jazz: descobreixo llavors quelcom apassionant que m’acompanya encara avui dia.

 

Al 2010 vaig a Barcelona per formar-me al Taller de Músics. Serà en aquest darrer centre on obtindré el títol de Grau Superior en Interpretació de música jazz i moderna amb la bateria. Al 2016 accedeixo a cursar “Barcelona Jazz Màster” a l’Esmuc, el qual finalitza l'estiu del 2018 amb la gravació de música pròpia musicant poemes de Màrius Torres, projecte titulat Elegia a Màrius Torres. Durant aquesta època toco amb músics i formacions de l'escena barcelonina com la OJO (Original Jazz Orchestra del Taller de Músics), Eva Fernández, Gabriel Amrgant, Eva Garín, Pere Navarro, Ricard Gili, Oriol Romaní, Dani Alonso,......

El 2019 creo el grup de jazz Quartet Minvant amb el qual guanyem el concurs MusaE de Juventudes Musicales de España, actuant al Museo Nacional de Antropología de Madrid i fent diversos concerts arreu del país amb el projecte Quartet Minvant plays Albeniz & Chick Corea

Actualment combino la pedagogia (a l'OAM Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols i a l’Escola de Música de Maçanet de la Selva) amb l’activitat professional amb els projectes Trio Tico, La Flama de Farners amb el projecte "Trencadís" i Jordi Molina Quintet.

He estudiat amb: Marc Miralta, Ramón Angel, Jo Krause, David Xirgu, Joan Moné, David Pastor, Vicens Martin, Lluís Vidal, Lluís Verges, Joan Albert Amargós,... entre d'altres. 

bottom of page