top of page

Jordi Morell

Bateria & Vibrafonista

  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

Bio

Neixo a l’Empordà el 1989, nét de músic de cobla, tinc el meu primer contacte amb la bateria als 14 anys amb Toni Gadea a l’Escola de música del meu poble, Palafrugell. Més endavant, és el pianista Lluís Escuadra qui m’inicia en el món del jazz: descobreixo llavors quelcom apassionant que m’acompanya encara avui dia.

El 2019 creo el grup de jazz Quartet Minvant amb el qual guanyem el concurs MusaE de Juventudes Musicales de España, actuant al Museo Nacional de Antropología de Madrid i fent diversos concerts arreu del país amb el projecte Quartet Minvant plays Albeniz & Chick Corea. 

Actualment combino la pedagogia (a l'OAM Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols i a l’Escola de Música de Maçanet de la Selva) amb l’activitat professional amb els projectes Trio Tico, La Flama de Farners amb el projecte "Trencadís" i Jordi Molina Quintet.

Formació

2012-2015

Grau Superior en Jazz i Música Moderna 

Al 2012 accedeixo als Estudis de Grau a l'ESEM Taller de Músics. Estudio l'intenerari de Bateria Jazz, amb Ramon Ángel Rey. Durant aquesta època toco amb músics i formacions de l'escena barcelonina com la OJO (Original Jazz Orchestra del Taller de Músics), Eva Fernández, Gabriel Amrgant, Eva Garín, Pere Navarro, Ricard Gili, Oriol Romaní, Dani Alonso,... I rebo classes de Joan Moné, David Pastor, Vicens Martin, Vicens Solsona, Joan Díaz,... entre d'altres. 

2016-2018

Màster en Composició i Interpretació Jazz

Al 2016 accedeixo a cursar “Barcelona Jazz Màster” a l’Esmuc, el qual finalitza l'estiu del 2018 amb la gravació de música pròpia musicant poemes de Màrius Torres, projecte titulat Elegia a Màrius Torres. Durant aquesta etapa estudio amb Jo Krause, David Xirgu, Francesc Capella, Lluís Vidal, Lluís Verges,... entre d'altres. 

bottom of page